(FOTO, VIDEO) Sjajne vijesti uoči utakmice odluke Vatrenih: Luka Modrić potvrdio da je i dalje jedan od stožernih igrača Reala

Foto: fah

Nogometaši Real Madrida svladali su uvjerljivo na gostovanju Eibar sa 4:0. Bila je to konačno autoritativna igra Reala, koji je pokazao klasu kakvu i ima. Naime, proigrao je belgijski reprezentativac Eden Hazard, dok je mrežu nastavio tresti francuski napadač Karim Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan dana prije odlučujuće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Slovačke vrlo je dobro igrao i kapetan Vatrenih Luka Modrić.  Dakako, razloga za zadovoljstvo ima i izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, veznjak Reala potpuno je spreman.

Naime, Luka je odigrao cijelu utakmicu, a po SofaScoreu ima ocjenu 7,1, osim asistencije ističe se da je imao 91.8 posto tčnih dodavanja, dao je četiri precizne duge lopte iz pet pokušaja, dvaput je i otklonio opasnost. U dobrom raspoloženju i formi stiže na okupljanje Vatrenih za odlučujuću utakmicu sa Slovačkom. Bio je rastrčan i dao značajan doprinost da Real odigra sigurnu utakmicu.

Luka je pokazao španjolskim medijima, a posebno Marci, da je i dalje jedan od stožernih igrača kraljevskog kluba, što je sjajna vijest za navijače hrvatske reprezentacije. Naime, s pravim Modrićem Slovaci na Rujevici nemaju šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eibar se trudio, složio nekoliko napada, ali u prvom dijelu nijedan udarac njegovih igrača nije završio unutar okvira gola. Čak ni Sergija Enricha iz najbolje šanse. U nastavku je i dodao gas, međutim tada je inkasirao i četvrti gol, autor je bio Valverde na pas Modrića. Kapetan Vatrenih odigrao je dodavanja s crte kaznenog prostora s desne strane, lagano povratno za Valverdea koji je sa 16 metara pogađa golmanovu lijevu stranu, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ne igra nogomet na razinama iz najboljih sezona, Kraljevski klub dobio je četiri od zadnjih šest prvenstvenih utakmica. Kod Eibara su bili dominantni, povremeno i vrlo atraktivni. Hazard donosi kvalitetu koja im puno znači. Za 72 minute imao je šest uspješnih driblinga, 83 posto točnih dodavanja, kreiranu jednu veliku priliku.

Foto: fah
Foto: fah

Već u 29. minuti bilo je 3:0. Benzema je zabio prvi gol nakon gužve pred vratima, a ostala dva pala s bijele točke. Hazard je srušen u pokušaju driblinga, a Sergio Ramos pogodio sa jedanaest metara, da bi se slično dogodilo kod akcije Lucas Vazqueza. Real je promijenio pucača, izveo je Benzema. S devet golova najbolji je strijelac La Lige, a sa 157 u španjolskom prvenstvu otkako je stigao 2009. godine, nadmašio je Ferenca Puskasa na listi golgetera u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.