(FOTO) Zadarski Vatreni razveselili mlade nade i prisjetili se Hrvoja Ćustića: Subašić poslao poruku FIFA-i

Foto: fah

Zadarski Vatreni Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković posjetili su nakon uglavnom neprospavane noći mjesto na kojem su napravili prve nogometne korake, igralište Zadra u Stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovom dolasku razveselili su se najmlađi polaznici škole nogometa Zadra.

Lijepo se prisjetiti tih dječačkih početaka. “Sretan sam s ovom dobrodošlicom od kluba”, kaže Luka Modrić.

“Lijepo je doći u naš klub, odakle smo potekli svi. Nadam se da će biti novih Modrića, Subašića, Vrsaljka, Livakovića i Santijija u ovom klubu”, naglasio je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih četvorica položila su vijenac i zapalila svijeće na mjestu stradavanja Hrvoja Ćustića.

“Dok god sam igrač ću nositi i pokazivati tu majicu, makar znam da sam nekima dosadan, no Ćustić je bio pravi sportaš, profesionalac, treba biti uzor svima. Glupo je da nas kažnjavaju sa 100.000 dolara zbog toga”, poručio je Suba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.