Fotografija rasplamsala euforiju u Splitu: Hajduk bi mogao dobiti veliko pojačanje

Foto: Instagram

Većina hrvatskih nogometaša imali su slobodno nekoliko dana kako bi Božić i ostale praznike proveli sa svojim obiteljima. Ipak, jedan mladi bivši nogometaš Hajduka koji sada nosi dres LASK-a iz Linza Marin Ljubičić nije odmarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provodio je vrijeme u Splitu i trenirao, a na treningu prije puta u Austriju sreo hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji se priprema za veliki povratak nakon teške ozljede.

Pojavila su se nađanja kako se Marin ne priprema samo za povratak na austrijske trene već i na onaj poljudski s kojeg je otišao jako mlad. Što se tiče Perišića njegov se povratak u Hajduk iščekuje, samo je pitanje kada.

Baš zato je fotografija koju je Ljubičić objavio privukla puno pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.