Francuska pobijedila Švedsku 4:2: Coman je pomogao Hrvatskoj da ostane u eliti

epa08826067 France's Olivier Giroud (R) in action during the UEFA Nations League soccer match between France and Sweden held in Paris, France, 17 November 2020. EPA/IAN LANGSDON

Francuska je pobijedila Švedsku 4:3 u posljednjem kolu elitne skupine Lige nacija i tako pomogla Hrvatskoj da ostane članicom elitne skupine i u sljedećem izdanju ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđani su poveli već u petoj minuti golom Viktora Claessona, ali Francuska je preokrenula. strijelci su bili Olivier Giroud (16, 59), Benjamin Pavard (36) i Coman (90+4), dok su za Švedsku zabili Claesson (5) i Quaison (88).

Francuska je osvojila prvo mjesto i plasman na završni turnir sa 16 bodova, Portugal je drugi s 13 bodova, Hrvatska ima tri, baš kao i zadnja Švedska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.