Francuski planovi: Deschamps sve promiješao za Hrvatsku

Foto: fah

Didier Deschmaps odlučio je napraviti zaokret u taktici francuske reprezentacije. Izbornik svjetskih prvaka uigrava formaciju s trojicom u zadnjoj liniji (3-4-1-2), a u takvom sustavu Tricolori će istrčati i protiv Vatrenih, piše gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred obrambene trojke zaigrat će dva zadnja vezna i dva bočna igrača, dok je Antoine Griezmann ta ”jedinica” iz dvojice napadača.

Upravo Griezmann jedan je od samo četvorice startera protiv Švedske (1:0 za Francusku) koji će se naći u udarnoj postavi i protiv Hrvatske, piše ugledni L’Equipe, dok su ostala trojica kapetan Hugo Lloris na golu, Dayot Upemecano na stoperu i N’Golo Kante na zadnjem veznom.

Presnel Kimpembe i Raphael Varane napravit će mjesta za Clementa Lengleta i Lucasa Hernandeza, Steven N’Zonzi ulazi u vezu umjesto Adriena Rabiota, dok će Ferland Mendy i Moussa Sissoko zaigrati na bokovima umjesto Lucasa Dignea i Lea Duboisa.Odmorit će se i Olivier Giroud, a u napadu se očekuju Anthony Martial i Wissam Ben Yeder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rennaisov 17-godišnjak Eduardo Camavinga trebao bi, piše L’Equipe, tijekom utakmice ući umjesto N’Zonzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.