Francuzi zbog Messija prekršili svoje staro pravilo: Sve je spremno za njegovo predstavljanje

epa09408276 Argentinian striker Lionel Messi greets supporters as he arrives at Le Bourget airport, north of Paris, France, 10 August 2021. Messi arrived to Paris to sign a contract with French soccer club Paris Saint-Germain. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Lionel Messi stigao je u Pariz gdje će potpisati ugovor s PSG-om. Riječ je o dvogodišnjem ugovoru s opcijom produžetka na dodatnih godinu dana, a u redove francuske momčadi stiže kao slobodan igrač. Godišnje bi trebao zarađivati oko 35 milijuna eura, prenosi francuski L’Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac će uzeti broj 30. iako su agađali kako to možda neće biti moguće zbog propisa francuske Ligue 1. Propisi kažu da su brojevi 1, 16 i 30 rezervirani za vratare, ali za Messija je napravljena iznimka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.