Garcia: Borit ćemo se do zadnje utakmice

Foto: fah

Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 34. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige s Goricom, koja je na rasporedu u subotu 13. svibnja, s početkom u 19:10 sati. Na konferenciji su susret najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Luka Hujber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pred nama su posljednje tri utakmice. Počinjemo sutra s Goricom i očekuje nas teška utakmica. Njima se dosta sreća promijenila, ali nije samo sreća, nego su i napredovali, dobra su momčad, prikupili su dosta bodova. Svakako jedan od najboljih timova u drugom dijelu sezone. Pokušat ćemo zaboraviti na prošlu utakmicu s Goricom, koja je bila jedna od najluđih u cijeloj sezoni, borit ćemo se i pokušati uzeti tri boda sutra na Drosini. Matematički još imamo šanse za Europu, ali naravno sve ovisi o prestale tri utakmice koje su pred nama. Igrači su spremni, motivirani, dobro treniraju i borit ćemo se do zadnje utakmice, poručuje trener Garcia.

– Atmosfera u ekipi je na visokom nivou. Osigurali smo ostanak, a sada se borimo za Europu i to je temelj dobre atmosfere u ekipi. Što se tiče Gorice, očekuje nas teška utakmica jer igramo protiv momčadi koja se bori za ostanak i koja je u jako dobrom pozitivnom nizu, sa 7 utakmica bez poraza, što dovoljno govori o njima. Svi su ih otpisali ali pokazali su karakter i da su ozbiljna ekipa, zato mi sutra moramo biti oprezni. Nadamo se pobjedi pred našim navijačima i da zaključimo još jednu utakmicu – očekujemo tri boda, kaže Luka Hujber, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.