Gasi se jedan od najvećih balkanskih klubova?

Foto: Snimka zaslona

Pandemija koronavirusa već je uzela svoj danak, i tek će uzeti, kad je u pitanju sport, odnosno opstanak nekih klubova, donedavno nogometnih divova, barem u svojim zemljama. Pritom ponajprije mislimo na vijesti koje stižu iz Bugarske, a koje govore da je Nogometni klub Levski iz Sofije pred gašenjem. Radi se o klubu koji je 26 puta bio prvak Bugarske i koji je 25 puta osvojio kup, Levski Sofija nikad nije bio plasiran ispod šestog mjesta. U sljedećih desetak dana Levski Sofija mogao bi bankrotirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Generalni direktor kluba, Pavel Kolev, sportski direktor Ivajlo Petkov i trener Petar Hubčev podnijeli su ostavke, koje će i službeno biti prihvaćene za nekoliko dana.  Na taj će način započeti raspad uglednog bugarskog kluba, koji je osnovan  davne 1914. godine.   Ako bugarski klub ne pronađe investitora najgori mogući scenarij je vrlo realan. Ipak, još uvijek ima vremena. Hubčev bez plaće radi od siječnja mjeseca, dok je cijeli stručni stožer odlučio napustiti klub ne bi li mu tako barem malo financijski pomogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.