Gavranović nakon prvijenca za Dinamo: ‘Radujem se Rijeci’

Foto: fah

Dinamo je na Maksimiru s 1:0 porazio Slaven Belupo, a iako je razlika minimalna Dinamov napadač Mario Gavranović pokazao je zadovoljstvo zbog zabijenog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednjih dana zbog vremenskih uvjeta nismo mogli trenirati kako treba, ali zasluženo smo dobili i okrećemo se prema Rijeci”, rekao je Gavranović, koji kaže i da nije bilo nikakvog pritiska.

“Maksimalno sam koncentriran da na svakoj utakmici odradim posao kako treba. Maksimalno sam radio i u dosadašnjim utakmicama pa će tako biti i ubuduće. Čekao sam svoju šansu i kada je stigla – zabio sam gol”, rekao je i najavio Rijeku protiv koje će prvi put nastupiti otkako je otišao iz nje.

“Radujem se što ću ponovno vidjeti svoje bivše suigrače, pa i drage prijatelje. Između nas nema nikakvih provokacija. Svi smo zajedno sudjelovali u velikim uspjesima Rijeke i nosim vrlo lijepe uspomene. Susret Dinama i Rijeke bit će dobar”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.