Gavranović se vraća u Dinamo, Mamić trener i za sljedeću sezonu

Foto: fah

Nakon što je slovenski stručnjak Matjaž Kek odbio Dinamo, na tržištu nije ostalo donekle povoljnih slobodnih trenera formata i klase kakvu je hrvatski prvak želio, a vremena do nove sezone je sve manje, pa je sve izvjesnije da “privremeno rješenje” Zoran Mamić ostaje trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prvi potez povukao je mlađi Mamić dogovorom s Marijom Gavranovićem, s kojim je zbog korona krize sporazumno raskinut ugovor težak 800.000 eura po sezoni i klub ga je pustio da ode kući u Švicarsku, no sada je dogovoren s njim novi ugovor do ljeta 2023. godine.

Gavranović je došao u Dinamo na ljeto 2018. iz Rijeke i u 87 nastupa zabio je 28 golova, uz 11 asistencija.

Nova sezona počinje već 14. kolovoza, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.