Gazzetta: Livaković bi mogao iz Dinama u Milan

Foto: fah

Gazzetta Dello Sport piše kako je Milan zainteresiran za dovođenje Dominika Livakovića, prvog vratara Dinama i hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan već dugo pregovara s Gianluigijem Donnarummom o potpisivanju novog ugovora, ali zasad nije uspio postići dogovor je moguće da mladi Talijan besplatno napusti klub ovog ljeta. Gazzetta ove pregovore naziva pregovorima desetljeća.

Kao jedan od kandidata za zamjenu spominje se Livaković koji briljira za Dinamo i nosi neslužbenu titulu najboljeg vratara ove sezone Europa lige.

On je želja Milanovih direktora Paola Maldinija i Rickija Masare, a na popisu su još Juan Musso iz Udinesea, Mike Maignan iz Lillea i Pierluigi Gollini iz Atalante, ali Livaković je vjerojatno najpovoljnija opcija od svih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.