Gazzetta: Tudor je održao nogometnu lekciju Allegriju

Foto: fah

Hrvatski trener Igor Tudor radi sjajan posao u Veroni, nakon sinoćnje pobjede 2:1 nad “Starom damom” pobijedio je već tri velikana – Romu, Lazio i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Što s “mojim” Juventusom? Bolje pričajmo o “mojoj” Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje. Čestitam igračima koji su dali sve od sebe i nismo mogli biti u boljoj situaciji od prednosti 2-0 na poluvremenu. U nastavku je Juve podigao tempo i stvorio nam probleme, ali jako smo se dobro branili, rekao je Tudor.

– Tudor je održao nogometnu lekciju Allegriju, piše u uvodu članka s ocjenama za igrače i trenere La Gazzetta dello Sport, koja je hrvatskom stručnjaku dala ocjenu 8.

– Održao je nogometnu lekciju Allegriju. Sve je napravio kako treba, njegova momčad imala je jasan plan igre, upravo ono što nije imao Juventus. Paradoks je što je bio “samo” pomoćnik Andrei Pirlu u Juventusu, piše u opisnoj ocjeni talijanskog sportskog lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona sljedećeg vikenda ima pred sobom novi veliki izazov, gostuje kod vodećeg Napolija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.