Giggs i Bale nadaju se pobjedi: ‘Fantastično je što je sve Hrvatska napravila u zadnje vrijeme, ali mi igramo kod kuće’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u Cardiff gdje će sutra u 20.45 igrati kvalifikacijsku utakmicu za EURO protiv Wales.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Walesa Ryan Giggs i Gareth Bale govorili su na konferenciji za novinare.

“Igramo kod kuće, imamo dobru statistiku igranja kod kuće, do sada dvije pobjede u grupi, ali sutra nas očekuje jako dobar protivnik. Hrvatska je počela polako u grupi, ali u zadnjih nekoliko utakmica vidjeli smo na što je sve spremna. Mi moramo igrati bolje nego u zadnjoj utakmici protiv Slovačke, s maksimalnom koncentracijom jer igramo protiv vrlo talentirane momčadi, jedne od najboljih na svijetu”, poručio je Giggs.

“Fantastično je što je sve Hrvatska napravila u zadnje vrijeme. Protiv većine zemalja Hrvatska je favorit. Pokušat ćemo pobijediti jer bi to bio veliki uzlet za našu momčad, ali i daje nam dobru poziciju na ljestvici”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale je rekao kako u svaku utakmicu ulaze sa željom da je dobiju.

“Želimo pobijediti sutra, želimo pobijediti u grupi i želimo se kvalificirati što je brže moguće na EURO”, rekao je Gareth Bale.

“Kad god smo igrali s Hrvatskom uvijek smo izgubili jedan gol razlike. Uvijek je bila neizvjesna utakmica. Znamo da su odlična momčad, bit će teško, ali naša je prednost što igramo kod kuće. Navijači će biti naš 12 igrač”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam se čuo s Lukom. Dugo smo igrali zajedno u Tottenhamu i Real Madridu, znamo se jako dobro i bilo bi lijepo da napokon i mi pobijedimo jer smo u prošlosti nekoliko puta izgubili od njih”, neizbježno je bilo pitanje o Luki Modriću, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.