Glavni skaut Osijeka Skender: ‘Jedino pravedno je odigravanje nove utakmice’

Foto: fah

Odluke Sudačke komisije Hrvatskog nogometnog saveza o suspenziji sudaca s polufinala Kupa između Rijeke i Osijeka na Rujevici, nisu izazvale zadovoljstvo u Gradskom vrtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suspendirani su glavni sudac Igor Pajač i video sudac Fran Jović. Suspenzija sudaca dokaz je kako je NK Osijek pokraden, smatraju u osječkom klubu, no za njih to ne predstavlja nikakvu zadovoljštinu budući da su ostali bez plasmana u finale.

– Nama kazne za Pajača i Jovića ne znače apsolutno ništa i nisu nam nikakva utjeha s obzirom na to što smo izgubili oduzimanjem plasmana u finale Kupa, izjavio je za Glas Slavonije glavni skaut Osijeka Marin Skender. Dodaje kako su u klubu i pretpostavljali da će se sva odgovornost svaliti na leđa sudaca.

– Time je samo potvrđeno da nam je nanesena šteta, ali te kazne ne mogu nadoknaditi sve što smo izgubili oduzimanjem mogućnosti nastupa u finalnoj utakmici, i na financijskom planu, ali i na planu ukupne atmosfere oko kluba. Naši su sponzorski ugovori dijelom vezani i uz rezultatske uspjehe, što su nam evidentne i od strane Sudačke komisije sada priznate pogreške uskratile. Jedino bi pravedno bilo odigravanje nove utakmice, ali svjesni smo kako do toga neće doći, kaže Skender.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.