Goal: Malo je izgledno da će Perišić zaigrati na Euru

Foto: fah

Goal je izdvojio nogometaše koji bi mogli propustiti Europsko prvenstvo. Među njima je i Ivan Perišić (35), za kojeg Goal smatra da se neće stići oporaviti do lipnja.
“Nažalost, malo je vjerojatno da će Ivan Perišić na Euru povećati svoj impresivan broj od 129 nastupa za reprezentaciju”, navodi se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Perišića je ove zime Tottenham pustio u Hajduk bez odštete nakon što je krajem rujna potrgao ligamente desnog koljena, što je jedna od najgorih ozljeda koju nogometaš može pretrpjeti. Neke najave kažu kako bi se mogao vratiti na teren već za dva do tri tjedna, a neke da će se to dogoditi krajem travnja.

Inače, Goal je od igrača ostalih reprezentacija na popis dodao Davida Alabu (Austrija, Real Madrid), Domenica Berardija (Italija, Sassuolo), Svena Botmana (Nizozemska, Newcastle), Thibauta Courtoisa (Belgija, Real Madrid), Gavija (Španjolska, Barcelona), Reecea Jamesa (Engleska, Chelsea), Christophera Nkunkua (Francuska, Chelsea), Paula Pogbu (Francuska, Juventus), Luke Shawa (Engleska, Manchester United), Raheema Sterlinga (Engleska, Chelsea), Jurriena Timbera (Nizozemska, Arsenal), Sandra Tonalija (Italija, Newcastle) i Bena Whitea (Engleska, Arsenal).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.