Goce Sedloski više nije trener Širokog Brijega

Foto: Snimka zaslona

Makedonski nogometni stručnjak i bivši nogometaš Goce Sedloski napustio je mjesto trenera Nogometnog kluba Širokog Brijega nakon ispadanja u pretkolu Europske lige te poraza na otvaranju prvenstva u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavijest o prekidu suradnje Sedloskog i momčadi Širokog Brijega objavljena je u utorak na internetskim stranicama ovoga kluba. On je preuzeo voditi Široki Brijeg na početku prošle nogometne sezone te je s ovom momčadi zauzeo treću poziciju na ljestvici Premijer lige BiH, čime je i izboren plasman u prvo pretkolo Europske lige. U dvomeču prvoga kola Europske lige momčad kazahstanskog Kairata je s ukupnih 4-2 pobijedila Široki Brijeg i izbacila ga iz daljeg natjecanja, a posrtanje kluba nastavilo se na njihovom travnjaku Pecari sinoć kada je u posljednjem susretu prvog kola Premier lige momčad Čelika slavila u gostima 0-1.
Sedloski se od kluba, igrača i navijača oprostio pismom te je najavio privremenu stanku od trenerskog posla i najavio drugi nogometni angažman.
Kako su najavili iz kluba nasljednik Goce Sedloskog bi trebao biti poznat do kraja tjedna, a u drugome kolu domaćeg prvenstva momčad će voditi pomoćni trener Denis Ćorić.
Sedloski je kao trener do sada još vodio makedonsku momčad Vardar iz Skopja, a kao igrač najzapaženiju ulogu ostvario je u zagrebačkom Dinamu, gdje je bio i kapetan momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.