Gojo: Hajduk prvak ili osvajanje Davis Cupa? Hajduk prvak!

Foto: fah

Hrvatska Davis Cup reprezentacija vratila se u Zagreb nakon poraza u finalu Davis Cupa, a hrvatski heroj turnira Borna Gojo više od trofeja Davis Cupa, htio bi – naslov Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Umorni smo, ali i zadovoljni. U finalu nisam uspio dobiti, ali nadam se da ćemo uskoro dobiti opet priliku. Stalno nas ekipa gura naprijed, atmosfera je fantastična, rekao je Borna Gojo.

Nakon toga je i otkrio da bi radije da Hajduk osvoji naslov prvaka Hrvatske nego da on s reprezentacijom dođe do Davis Cupa.

– Sad da možeš birati da Hajduk bude prvak ili da ti osvojiš Davis Cup?, upitao je novinar HRT-a Edin Mahmuljin Goju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da Hajduk bude prvak!, ispalio je “ko iz topa”.

– Igram tenis zadnjih 11 godina, a sanjam cijeli život da Hajduk osvoji prvenstvo, zaključio je Gojo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.