Navijači pozdravili tenisače na lijepom dočeku u Zagrebu

Foto: snimka zaslona

Hrvatski tenisači, koji su igrali u finalu Davis Cupa, vratili su se u Zagreb i priređen im je doček na Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Umorni smo, ali i zadovoljni. U finalu nisam uspio dobiti, ali nadam se da ćemo uskoro dobiti opet priliku. Stalno nas ekipa gura naprijed, atmosfera je fantastična, rekao je hrvatski heroj Davis Cupa Borna Gojo te istaknuo da bi radije da Hajduk osvoji prvenstvo nego on Davis Cup.

Marin Čilić zahvalio je svima na podršci, ali i ustvrdio: – Da sam ja igrao malo bolje, možda smo mogli i pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate Pavić je rekao: – Bili smo oslabljeni, ali ako sljedeće godine budemo u punom sastavu, sigurno da možemo ovo ponoviti.

– Kad se igra za našu reprezentaciju, svi daju svoj maksimum. Protiv Rusije nam je malo je nedostajalo, ali sljedeće godine ide popravni ispit!, rekao je izbornik hrvatske teniske reprezentacije Vedran Martić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.