Gojo izborio glavni ždrijeb u Indian Wellsu

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Gojo plasirao se u glavni ždrijeb jakog turnira u Indian Wellsu nakon što je u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Španjolca Pabla Andujara sa 6-1, 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gojo, koji se trenutačno nalazi na 121. mjestu ATP ljestvice, uspješno je odradio kvalifikacije u Indian Wellsu izborivši svoj prvi turnir iz serije Masters 1000 u karijeri.

Bio je to prvi međusobni susret Goje i iskusnog 37-godišnjeg Španjolca koji je u karijeri igrao devet ATP finala te osvojio ukupno četiri turnira.

U Indian Wellsu će nastupiti i Borna Ćorić koji je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobjednika susreta između Španjolca Alberta Ramosa-Vinolasa i Slovaka Alexa Molcana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ženskom dijelu turnira nastupaju Petra Martić i Donna Vekić i obje su u prvom kolu slobodne.

Nastupit će i Nikola Mektić i Mate Pavić u konkurenciji parova, a na startu turnira igrat će protiv Norvežanina Caspera Ruuda i Austrijanca Dominica Thiema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.