Gol Vukušića; Lovrenu 90 minuta u porazu

Hrvatski napadač Ante Vukušić bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici 26. kola švicarskgo nogometnog prvenstva kojim je donio 1-0 (0-0) pobjedu Lausannei protiv Luzerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukušić je pobjednički pogodak postigao u 87. minuti susreta, a na terenu je proveo svih 90 minuta, kao i Tomislav Puljić u momčadi Luzerna.

Vukušiću, koji je u Lausanneu stigao tijekom siječnja iz Perugije, ovo je treći pogodak u šest nastupa u švicarskoj ligi.

Usprkos pobjedi, Lausanne je i dalje uvjerljivo posljednja na ljestvici sa 17 bodova, šest manje od pretposljednjeg Siona, dok je Luzern peti sa 39 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu je Basel sa 48 bodova, drugi Grasshoppers ima 43, a treći Young Boys 41.

Tottenham-Southampton 3-2
U prvoj nedjeljnoj utakmici 31. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je na svom White Hart Laneu velikim preokretom stigao do 3-2 (1-2) pobjede protiv Southamptona.
Gosti su poveli sa 2-0 preko Rodrigueza (19) i Lallane (28), Eriksen (31, 46) je s dva gola uspio poravnati, da bi slavlje domaćima donio Sigurdsson (90+2) u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je sada peti na ljestvici sa 56 bodova, šest manje uz utakmicu više od četvrtog Arsenala, dok je Southampton deveti sa 45 bodova.

Na vrhu je Chelsea sa 69 bodova, četiri manje uz utakmicu manje ima drugi Liverpool, a šest manje uz tri utakmice manje treći Manchester City.

Kolo će susretom od 17 sati zaključiti Aston Villa i Stoke City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.