Gold Cup: Kanada demolirala Kubu 7-0

Foto: Twitter

Kanada i Meksiko su se sinoć plasirali u četvrtfinale Gold Cupa zahvaljujući pobjedama nad Kubom i Martinikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje su utakmice igrane u Charlottei, Kanada je s visokih 7-0 svladala Kubu, a Meksiko je sa 3-2 slavio protiv Martinika.

Najzaslužniji za ovako visoku pobjedu Kanade su bili Lucas Cavallini i Jonathan David koji su upisali svaki po hat-trick. David je doveo Kanadu u vodstvo u četvrtoj minuti, a Cavallini je svoj prvi gol zabio u 21. minuti susreta. Drugi Cavallinijev gol pao je u 43. minuti, a treći dvije minute kasnije. U 50. minuti na 4-0 povećava J. Hoilett. David zabija svoj drugu gol na utakmici u 71. minuti, a treći u 77.

Zahvaljujući ovoj visokoj pobjedi koja joj je donijela ključnu gol razliku Kanada je zasjela na prvo mjesto u skupini A s jednakim brojem bodova kao Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmerostruki pobjednik Gold Cupa Meksiko je imao teži posao, sa 3-2 je svladao Martinik.

Meksiko dolazi u vodstvo u 29. minuti pogotkom Antune, ali se Martinik ne predaje i u 56. minuti Kevin Parsemain izjednačuje. Meksiko nakon toga povećava rezultat pogocima Jimeneza (61) i Navarra (72), ali Martinik nastavlja pritiskati i u 84. minuti Daniel Herelle smanjuje na 3-2. No, do kraja susreta, Martinik nije uspio izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.