(VIDEO) Gold Cup: Kostarika i SAD prvi polufinalni par

Foto: fah

Nogometne reprezentacije SAD-a i Kostarike prvi su polufinalisti ovogodišnjeg Gold Cupa koji se održava u SAD-u, Kostarikanci su u prvom četvrtfinalu igranom u Philadelphiji svladali Panamce sa 1-0 (0-0), dok su potom domaćini na istom terenu nadigrali Salvadorce sa 2-0 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostarika je do minimalne pobjede protiv Paname stigla autogolom Anibala Godoya u 77. minuti.

Amerikanci su otpor Salvadoraca slomili u završnici prvog poluvremena kada su se u strijelce upisali Omar Gonzalez u 41. i Eric Lichaj u prvoj minuti sudačke nadoknade.

SAD i Kostarika će igrati međusobno u polufinalu u noći sa subote na nedjelju na stadionu u Arlingtonu pored Dallasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostala dva četvrtfinala večeras će se u Glendaleu sastati Jamajka i Kanada te Meksiko i Honduras. Pobjednici tih susreta igrat će u polufinalu u Pasadeni u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Finale je na programu u noći sa 26. na 27. srpnja u Santa Clari.

REZULTATI ČETVRTFINALA:
SAD – Salvador 2-0 (Gonzalez 41, Lichaj 45+1)
Kostarika – Panama 1-0 (Godoy 77-ag)
Kasnije igraju:
Jamajka – Kanada
Meksiko – Honduras

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.