Golden State Warriorsi odlučili “umiroviti” dres s brojem 35

epa07481641 Golden State Warriors guard Stephen Curry (R) and Denver Nuggets center Nikola Jokic (L) of Serbia reach for a loose ball during the NBA game between the Golden State Warriors and the Denver Nuggets at Oracle Arena in Oakland, California, USA, 02 April 2019. EPA/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Golden State Warriors su odlučili “umiroviti” broj 35 kojeg je nosio Kevin Durant i taj broj nitko neće nositi dok je Joe Lacob suvlasnik ovog NBA kluba, objavili su prvaci 2017. i 2018. nakon vijesti da je dvostruki MVP odlučio postati član Brooklyn Netsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas kada on započinje novo poglavlje svoje nevjerojatne karijere, želimo zahvaliti KD-ju za njegov doprinos i na tome što je bio dio jedne od najplodonosnije serije u povijesti NBA i želimo mu sve najbolje na putu do Kuće slavnih. Zato i to dok sam ja suvlasnik ove momčadi ni jedan igrač više neće nositi broj 35 na dresu Warriorsa”, kazao je Lacob.

U Brooklynu, s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 164 milijuna dolara, Durant će igrati zajedno s Kyrieom Irvingom i DeAndreom Jordanom. Durant je igrao tri sezone u Warriorsima s kojima je osvojio dva naslova prvaka i dva je puta bio proglašen najkorisnijim igračem finala.

Na žalost ove je ove sezone u petoj utakmici finala ozlijedio Aholovu tetivu što će ga udaljiti od terena gotovo cijelu iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.