Goran Tomić komentirao ispadanje iz Europe pa najavio Jadranski derbi: “Hajduk ima dobru ekipu, ali…”

Foto: snimka zaslona

Momčad Rijeke stiže na Poljud nakon ispadanja u play-offu Konferencijske lige od PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sigurno je ostalo malo gorčine od utakmice s PAOK-om, htjeli smo igrati tu grupnu fazu Konferencijske lige. Dali smo sve od sebe, uložili smo ogroman trud, ali nismo uspjeli”, rekao je trener Rijeke Goran Tomić za Dnevnik Nove TV pa dodao kako još ima energije u momčadi.

“Ostalo je još energije za Jadranski derbi, igrači su se regenerirali i bit ćemo spremni”,

Nahvalio je Tomić svoje igrače za zalaganje, ali što na sve kaže predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik je ušao u svlačionicu nakon utakmice, čestitao je igračima na trudu jer je prepoznao da su igrači dali sve od sebe, a i prošao je bolji protivnik”, otkriva trener Tomić.

Nakon ispadanja iz Europe, Rijeka se može posvetiti obavezama u prvenstvu i Kupu.

“Pa sigurno da kada dođete u Rijeku da morate računati na to da su ciljevi visoko postavljeni. Mi smo prvi cilj ostvarili što smo se uopće plasirali u Konferencijsku ligu jer je to bilo upitno, a ove sezone želimo isto. Jedno od mjesta koja vode u Europu, dogurati što dalje u Kupu i po mogućnosti uzeti ga, a u HT Prvoj ligi želimo biti što bolje plasirani”, otkrio je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove nedjelje Rijeku čeka Jadranski derbi na Poljudu protiv Hajduka koji se digao ove sezone s nekoliko novih pojačanja i nekoliko pobjeda u nizu.

“Hajduk je složio jako dobru ekipu i trenutno su u jako dobroj formi, imaju četiri pobjede u nizu, ali imamo i mi svoju kvalitetu. Mi smo spremni ići na pobjedu i na domaćem i na gostujućem terenu. U suradnji s klubom napravili smo kvalitetnu ekipu i ja duboko vjerujem da možemo biti jako dobro plasirani ove sezone”, zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.