Goran Tomić novi trener Istre 1961

Foto: fah

Šibenčanin Goran Tomić novi je trener Istre 1961, objavili su iz pulskog nogometnog prvoligaša gdje je u petak održana konferencija za novinare. na kojoj se predstavio novi trener koji je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomić je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi.

“U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga. Imam ogromnu želju potvrditi se u Hrvatskoj, pa sam potpisao za Istru 1961 na godinu dana, premda su u klubu željeli na duži rok, ali ja smatram da se prvo moram dokazati”, istaknuo je Tomić.

Govoreći o postojećem igračkom kadru Istre 1961 on je naglasio da bi se taj kadar trebao pojačati s jednom špicom i jednim zadnjim veznim igračem te da će “dati sve od sebe kako se ne bi ponovila prošlogodišnja sezona”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Moj moto je uvijek bio agresivan nogomet i ne volim beskrajna dodavanja. Želim izvući maksimum iz ove ekipe koja po mom uvjerenju ima velikog potencijala”, ustvrdio je Tomić koji će u petak navečer pratiti utakmicu na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 s tribina.

Momčad preuzima u utorak, po povratku iz Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.