Gorica deklasirala Hajduk: Primli tri gola pa govore o nedosuđenom navodnom jedanaestercu

Foto: fah

Nogometaši Hajduka doživjeli su iznenađujuće težak poraz u Gorici i to u trenucima kad su napokon proigrali te krenuli s bombastičnim najavama. Počelo se sanjati o drugom mjestu. Poraz od 3:0 šokirao je navijače Hajduka čije su ambicije u Velikoj Gorici doživjele težak udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po navijače Hajduka bila je to najlošija igra Hajduka u drugom dijelu sezone, u dijelu sezone u kojem su igrali dobro i izgubili tek jednu utakmicu, i tu tijesno, poraženi su od Dinama u derbiju. Nogometaši Hajduka  upisali su čak osam pobjeda i tri remija uz gol-razliku 18:4 u drugom dijelu sezone. Međutim, Gorica je pobjedom, koja je više nego zaslužena, stigla na samo bod do Hajduka i Osijeka, situacija se dodatno zakomplicirala, a borba za Europsku ligu doživjela svoj vrhunac.

Nakon utakmice dio medija pokušava baciti sjenu na zasluženu pobjedu Gorice,  pa se tako sugerira kako je Hajduk oštećen za kazneni udarac i to nakon što je već sve bilo gotovo i nakon što su gosti primili i treći pogodak. Naime, Hajduk je krenuo u napad, koji nije uspio realizirati poslije solidne prilike za gol, u 57. minuti utakmice Čabraja je rukom blokirao udarac Jurića, međutim sudac Batinić nije pokazao na jedanaesterac za Hajduk. Neki će reći kazneni udarac je bio, drugi se zaklinju da ga bilo nije, uglavnom, nije sviran, bodovi su ostali u Gorici.

Nakon utakmice domaći igrači bili su posve razumljivo presretni, a vratar Gorice Siniša Kahlina je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fantastično smo odigrali. Uz Dinamo smo najbolji u ovoj polusezoni po svim rezultatima. Hajduk je primio samo pet golova do naše utakmice. Imali su oni nekoliko izglednih šansi i stativu, ali mi smo zasluženo pobijedili.

Ušli smo s dogovorom, pohvalio bih cijelu momčad i stručni stožer što smo odigrali dobru utakmicu protiv stvarno nezgodnog Hajduka. Ovako bismo trebali igrati protiv svakoga, a ne samo protiv jačih protivnika.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.