Gorica prekinula negativni niz

Foto: fah

U posljednjem ogledu 24. kola HNL-a nogometaši Gorice su na domaćem terenu pobijedili Slaven Belupo 1-0 (0-0) i time prekinuli negativan prvenstveni niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Tim Matavž u 60. minuti, a Velikogoričani su pobijedili prvi put nakon kraja studenoga.

Nakon toga, a prije pobjede ove nedjelje, su odigrali osam utakmica te su tek jednom remizirali i sedam puta izgubili. Prije ove pobjede imali su niz od šest prvenstvenih poraza.

Obje su momčadi ostale na istim pozicijama ljestvice, Gorica je šesta, Slaven Belupo sedmi te ih razdvajaju tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ove nedjelje, u derbi dvoboju 24. kola HNL-a, na maksimirskom su stadionu nogometaši Dinama pobijedili Rijeku s minimalnih 1-0 (0-0) čime su smanjili zaostatak za vodećim dvojcem na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.