Grčki mediji ističu jednog igrača Dinama: PAOK mora savršeno odigrati da bi preokrenuo

Zagreb, 7.3.2024 - Prva utakmica osmine finala nogometne Konferencijske lige Dinamo - PAOK na stadionu Maksimir. Na slici Bruno Petković. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Dinamo je pobijedio PAOK 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. Bruno Petković bio je junak zagrebačke momčadi s dva gola. Grčki mediji se bave prvim europskim porazom PAOK-a te navode Josipa Mišića kao ključnu kariku momčadi Sergeja Jakirovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“PAOK mora savršeno odigrati da bi preokrenuo protiv Dinama. U Zagrebu nije stvarao velike šanse uglavnom zbog svog bivšeg igrača Josipa Mišića. Trener Razvan Lucescu je uoči utakmice rekao da je Mišić vođa pomlađenog Dinama i očito je upozorio svoje igrače na njegovu kvalitetu.

> Igrači Dinama: Odlučili smo da se nećemo povući

Mišić, koji je, doduše, za vrijeme igranja pod Lucescuom bio samo igrač u rotaciji, jučer je bio posvuda i svojim je pozicioniranjem presjekao svaki PAOK-ov pokušaj u kreaciji. PAOK je vrtio loptu i vidio Hrvate kako čekaju na svojoj polovici. Veći postotak posjeda PAOK-a stvarao je iluziju nadmoći, što se vidjelo nakon pogotka Petkovića”, piše Sport24.

“Pogrešno bi bilo misliti da je PAOK već sada ispao. Prolazak djeluje kao nemoguća misija, ali nešto bolji PAOK u drugoj utakmici može kod kuće doći do preokreta.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“PAOK ima pravo na nadu. Ne, nije bio bolji od Dinama u Zagrebu i Hrvati su mogli uvjerljivije pobijediti. Dinamo je bio mentalno i nogometno puno čvršća momčad od one s kojom se AEK sučelio ljetos iako je od tada prodao četiri ključna igrača. PAOK se ima pravo nadati, ali šanse nisu dobre”, piše grčka Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.