Guardian o mogućem izborniku Engleske: Bilić – karizmatičan, ali…

Foto: fah

Nakon nevjerojatnog poraza na Euru engleska nogometna reprezentacija ostala je bez izbornika. Roy Hodgson podnio je neopozivu ostavku odmah nakon poraza od Islanda u osmini finala Eura. Nogometni savez Engleske još uvijek nije pronašao njegovog nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardian donosi popis potencijalnih kandidata za klupu Engleske, a na tom je popisu i ime bivšeg hrvatskog izbornika, danas trenera West Hama, Slavena Bilića.

Iako na kladionicama ne stoji tako dobro, Guardian ga hvali kao pametnog, karizmatičnog trenera, ali ističe kako je Bilić još uvijek bez trofeja kao trener.

Evo što navode o njemu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednosti: Zvijezda Eura 2016. u Engleskoj, a bio je samo stručni komentator na televiziji. Karizmatičan, čvrst, inteligentan, duhovit. Bilić je izbacivač s IQ-om od 150. Ako on kaže – skočite, vi ćete odmah skočiti.

Nedostaci: Walcott mu je zabio tri gola dok je bio izbornik Hrvatske. Razmislite malo o tome. Također, vjeruje u tu čudnu stvar pod imenom Andy Carroll, a iako je karizmatičan kao trener još ništa nije osvojio.

Kandidati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Jurgen Klinsmann
2. Glenn Hoddle
3. Sam Allardyce
4. Laurent Blanc
5. Eddie Howe
6. Arsene Wenger
7. Alan Pardew
8. Claudio Ranieri
9. Slaven Bilić
10. David Moyes
11. David Beckham
12. Lars Lagerback

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.