Guardiola hvali Dinamo: ‘Zaslužuju veliko poštovanje’

Foto: fah

“Nisam očekivao da će biti toliko povučeni. Dobijali su puno duela i dobro su anticipirali naša proigravanja. Dinamo se dobro branio, a i kod vodećeg gola njihov branič bio je na lopti. Bila je to velika bitka i Dinamo zaslužuje veliko poštovanje”, rekao je trener Manchester Cityja Pep Guardiola, nakon pobjede 2:0 protiv Dinama u 2. kolu skupine C Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo veliki posjed lopte i nismo im dopustili da se rastrče. Bilo je nekoliko ubačaja i dugih lopti prema Bruni Petkoviću, koji je vrlo snažan, ali nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola. Mogli smo zabiti i ranije jer smo stvorili dosta prilika, ali bili smo strpljivi”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.