Guardiola: Može se dogoditi da odigramo loše i pobijedimo

guardiola
Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja danas su otputovali u Madrid, gdje u srijedu od 21 sat igraju uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida. Na konferenciji za novinare uoči putovanja pojavili su se trener Pep Guardiola i Kevin de Bruyne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretni smo što smo pobijedili. No da izbacite Real Madrid iz Lige prvaka morate odigrati dvije odlične utakmice, nije dovoljno pobijediti samo u jednoj, rekao je Guardiola osvrnuvši se na pobjedu njegove momčadi 4:3 u prvoj utakmici i prokomentirao Barceloninu pobjedu 4:0 protiv Reala:

– Gledao sam samo sažetak te utakmice, no nisam vidio puno, nije igrao Benzema, Ancelotti je nešto eksperimentirao s Modrićem, nije ta utakmica pravi uzorak na kojem bi mogli nešto ozbiljno temeljiti. Vjerojatno ćemo trebati odigrati bolje nego prošlog tjedna da prođemo dalje. No, dozvolite da vam kažem, može se dogoditi i da odigramo puno lošije i pobijedimo. Nekad dobiješ i stvari koje ne zaslužuješ. No na ovom nivou natjecanja generalno moraš stvarno dati sve od sebe za uspjeh.

Pohvalio je trenera suparničke momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Divim se Ancelottiju, on u svakoj utakmici zna što treba napraviti. Trenirao je najveće klubove, a osim toga je iznimna osoba. Mene posebno oduševljava način kako kontrolira emocije, njegove momčadi su odlična slika njega samoga.

Kevin de Bruyne vjeruje da City može proći “Kraljevski klub” i otići do kraja u ovoj sezoni Lige prvaka:

– Mislim da bi to posve promijenilo vanjsku perspektivu na ovu momčad. Postigli smo mnogo s Guardiolom, ali to još nismo. Vjerojatno je to i jedina kritika koja nam se može uputiti i ta kruna promijenila bi cijelu priču, smatra belgijski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaki igrač želi taj naslov, no to je kup-natjecanje i kvaliteta je vrlo visoka. Pokušat ćemo odigrati najbolje što možemo i izboriti plasman na pariški finale, dodao je De Bruyne.

Cityju se vratio Kyle Walker, no John Stones još je van terena, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.