Guardiola u očaju nakon poraza od Chelseaja: Hoće li u polufinalu Lige prvaka igrati bez De Bruynea?

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja poraženi su u polufinalu FA kupa protiv Chelseaja 1:0 te su tako ostali bez prilike osvojiti ovaj prestižni trofej. Londonskoj momčadi bio je dovoljan gol Hakima Ziyecha za finale, a sutra će momčad, čije je član Mateo Kovačić, a koji nije igrao zbog ozljede, saznati hoće li im se za trofej suprostaviti Leicester ili Southampton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je ipak na dobrom putu da osvoje naslov prvaka Engleske, no glavni cilj im je, a što ne skrivaju, Liga prvaka. U polufinalu Lige prvaka igrat će protiv PSG-a, dok će u drugom polufinalu igrati Chelsea i Real Madrid.

Trener Cityja, Pep Guardiola, je zabrinut, danas mu se ozlijedio jedan od glavnih igrača, belgijski nogometaš Kevin de Bruyne.

“Sutra će ići na pregled kod liječnika, ali ne izgleda dobro”, rekao je Guardiola nakon današnjeg susreta i poraza od Chelseaja. Guardiola je svjestan da bi za City bio veliki hendikep ako bi protiv PSG- a morao igrati bez sjajnog belgijskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, De Bruyne je ove sezone ukupno odigrao 35 utakmica i postigao je osam golova uz 16 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.