Barcelona na krilima Lionela Messija deklasirala Athletic Bilbao i osvojila Kup kralja

Foto: fah

Nogometaši Barcelone ipak su spasili sezonu. Naime, ponos Katalonije pobedom u finalu, u Sevilli, svladao je Athletic Bilbao te su osvojili Kup kralja. Sad će im očito biti puno lakše boriti se s Realom i Atletico Madridom za naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah

U prvom poluvremenu Barcelona je imala ogroman posjed lopte, u jednom trenutku čak 90 posto, no nisu uspjeli zabiti, a onda se ”nebo otvorilo”. U drugom dijelu, na krilima Lionela Messija, Barca je deklasirala Athletic. Na kraju su Katalonci slavili 4:0.

Kako je zapravo u samo tridesetak minuta drugog dijela Barca razbila Athletic?

Za vodstvo Barcelone zabio je francuski reprezentativac Antoine Griezmann, koji je pogodio 60. minuti, a do kraja utakmice Barcelona je postigla još tri gola i pokazala svoje najbolje lice ove sezone. Konačno se Barcelona vratila igri, da li i prekasno za prvenstvo Španjolske?

U 63. minuti Alba je prekrasno ubacio s lijeve strane, De Jong je glavom pogodio za 2:0. Messi je u 68. minuti nakon sjajne akcije zabio za 3:0, a četiti minuta kasnije ponovno je na asistenciju Albe zabio za konačnih 4:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.