Guardiola zaplakao zbog odlaska Aguera: ‘Predobar je, nitko ga ne može zamijeniti’

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Manchester Cityja osvojili su i proslavili zasluženo osvojeni naslov prvaka Engleske. Na kraju sezone, u prvenstvu, Manchester City pobijedio je s čak 5:0 Everton, u ovoj utakmici se od Premiershipa oprostio Sergio Aguero, koji odlazi u Barcelonu, s kojom je dogovorio suradnju na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je ušao u drugom poluvremenu te je zabio dva gola, na sjajan se način oprostio od Cityja, u kojem je proveo deset godina.

Nakon utakmice trener Manchester Cityja Pep Guardiola je zaplakao zbog Aguera, pritom je kazao da ga nitko ne može zamijeniti.

“Volimo ga. On je posebna osoba za nas”, rekao je Guardiola te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predobra je osoba kao i nogometaš. Ne možemo ga zamijeniti”, rekao je u suzama Pep Guardiola.

Kako smo već spomenuli Aguero će karijeru nastaviti na Nou Campu te je već je dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura. Posljednju utakmicu bi mogao Aguero odigrati u dresu Cityja u finalu Lige prvaka protiv Chelseaja, finale je na rasporedu sljedećeg vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Aguero je u deset godina u dresu Manchester Cityja odigrao 389 utakmica i postigao je nevjerojatnih 260 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.