Hajduk bolji od Slaven Belupa, Šibenik slavio na Opus Areni

Split, 4.08. 2024 -Utakmica 1. kola HNL-a između nogometaša Hajduka i Slaven Belupa. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ms

U dvobojima 1. kola SuperSport HNL-a nogometaši Hajduka pobijedili su Slaven Belupo na Poljudu s 2:1, a istim rezultatom Šibenik je iznenadio Osijek na Opus Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je osvojio tri boda na startu nove sezone HNL-a svladavši pred više od 30.000 gledatelja na Poljudu Slaven Belupo s 2-1 (2-1).
Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu. Golove su za Hajduk dali Marko Livaja iz kaznenog udarca u 18. minuti te novo pojačanje Abdoulie Sanyang u 37. minuti, dok je na drugoj strani jedino poentirao Matej Šakota u nadoknadi prvog poluvremena.

Više od 30.000 gledatelja skupilo se na Poljudu kako bi svjedočilo početku nove domaće sezone, a ujedno su navijači Hajduka od prve minute na terenu mogli vidjeti tri velike splitske zvijezde, Ivana Perišića, Ivana Rakitića i Marka Livaju.

Šibenik slavio na Opus Areni

Nogometaši Šibenika sa stilom su se vratili u elitu, u susretu prvog kola nove sezone HNL-a pobijedili su u gostima Osijek na Opus Areni s 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Božić je već u osmoj minuti doveo Šibenik u vodstvo i najavio da bi favorizirani Osječani mogli imati dosta problema u ovom ogledu. Na 1-1 je izjednačio Marko Soldo u 55. minuti, ali je u 61. pobjednički gol za goste postigao Morrison Agyemang. Kod oba šibenska pogotka pogriješio je osječki vratar Čavlina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.