Hajduk doveo krilnog napadača iz belgijske druge lige

Foto: Hajduk.hr

HNK Hajduk i belgijski Lommel SK dogovorili su posudbu 20-godišnjeg krilnog napadača Agustina Anella koji se danas priključio Bijelima nakon što je prošao liječničke preglede, objavio je splitski klub na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anello je stigao na posudbu do kraja aktualne sezone, Hajduk ima opciju otkupa njegovog ugovora, a novi igrač nosit će dres s brojem 20.

Prve nogometne korake napravio je u SAD-u, a nogometnu edukaciju nastavio je u Španjolskoj te na koncu u Belgiji, odnosno u drugoligašu Lommel SK koji djeluje u sastavu City football group.

Anello je za Lommel odigrao ukupno 42 seniorske utakmice te je pri tom postigao sedam pogodaka uz 5 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rođen sam u Miamiju, živio sam tamo do svoje desete godine kada sam se preselio u Barcelonu gdje sam trenirao u Akademiji Espanyola. Profesionalnu karijeru započeo sam kasnije u Belgiji u Lommelu. Moja pozicija je lijevo krilo, jedva čekam započeti igrati za ovaj klub. U Belgiji sam skupio prvo iskustvo, od sedamnaeste godine sam tamo, odlična su sredina za razvoj i puno su mi pomogli na početku seniorske karijere. Danas sam prvi put u Splitu, vidim na svakom koraku koliko je ovo velik klub, koliko su ljudi strastveni i to je ono što me posebno impresioniralo, rekao je Anello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.