Hajduk rutinski do pobjede u Kranjčevićevoj

Foto: fah

Nogometaši Hajduka pobijedili su s 3-0 (3-0) Lokomotivu u posljednjem susretu 33. kola HNL-a uz odličnu igru tijekom drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je cijelu utakmicu bio bolji, a to je naplatio golovima u drugom poluvremenu.

Strijelci su bili Yassine Benrahou u 53., Marko Livaja u 82. i mladi, 19-godišnji Ivan Ćubelić u 91. minuti.

Oba su sastava ostala na svojim pozicijama na ljestvici, Hajduk je drugi, a Lokomotiva na osmom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije tijekom nedjelje, u derbi utakmici 33. kola HNL-a, nogometaši Osijeka i Dinama su, u utakmici s malim brojem pravih prilika, odigrali bez pogodaka.

Prvak Dinamo je u prošlom kolu proslavio naslov prvaka, dok je Osijek s ovim bodom ostao na četvrtom mjestu ljestvice. Ima dva boda manje od Rijeke, a četiri više od Istre 1961 i Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.