Hajduk se oprostio od Brekala i Kleinheislera

Split, 11. veljače 2024. Utakmica 22. kola HNL-a Hajduk - Slaven Belupo.Na slice Josip Brekalo. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler od danas više nisu igrači Hajduka, obojici je istekla posudba te se vraćaju u svoje matične klubove, objavio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip i Laszlo stigli su u Hajduk u zimskom prijelaznom roku na posudbe do kraja sezone iz talijanske Fiorentine i grčkog Panathinaikosa.

Brekalo je za Bijele debitirao 3. veljače na gostovanju u Osijeku te je od tada odigrao ukupno 16 utakmica za Hajduk. Pri tom je postigao dva pogotka i upisao osam asistencija za svoje suigrače.

Prvi pogodak za Hajduk postigao je u 4:0 pobjedi protiv Slaven Belupa, a zadnji nastup bio mu je u 5:2 pobjedi protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj kada je prekrasnim pogotkom povisio na 4:0 u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kleinheisler je debitirao 28. siječnja na Poljudu u utakmici s Rijekom te je od tada nastupio u 14 službenih utakmica za Hajduk. Postigao je jedan pogodak u Kup utakmici u 5:0 pobjedi protiv Varaždina, a svom učinku dodao je jednu asistenciju.

Obojici se zahvaljujemo na profesionalnosti i doprinosu te im želimo puno sreće u životu kao i uspjeh u nastavku njihovih karijera, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.