Hajduk slavio u Puli i poveo u utrci za prvaka

Foto: fah

Hajduk je u posljednjem susretu prvog kola SuperSport 1. HNL-a s 0:2 pobijedio Istru 1961 na stadionu Aldo Drosina u Puli. Splićani su poveli u 43. minuti golom Darija Melnjaka glavom nakon ubačaja Grgića, a na 0:2 povisio je Marko Livaja u 61. minuti udarcem sa sedam metara nakon lijepog dodavanja Biuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici nedjeljnog programa u HNL-u Slaven Belupo je pobijedio sa 1-0 na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina. Jedini pogodak vrijedan tri boda postigao je branič Koprivničana Mateo Kocijan u 49. minuti udarcem s više od 20 metara.

HNL – 1. kolo:

Varaždin – Slaven Belupo 0-1 (Kocijan 49)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra 1961 – Hajduk 0-2 (Melnjak 43, Livaja 61)

Odigrano u petak i subotu:

Osijek – Gorica 2-1 (Beljo 62, 75-11m / Lončar 66-ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik – Rijeka 0-1 (Obregon 74)

Dinamo – Lokomotiva 3-2 (Drmić 25, 34, Menalo 90+1 / Kulenović 4, Aliyu 22

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.