Hajduk u nadoknadi do četvrte uzastopne pobjede

Zagreb, 20.08.2021. - Utakmica 6. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac - Hajduk. Na fotografiji zuti dres br. 10 Marko Livaja, Valentino Majstorović. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Četvrtu pobjedu ove sezone ostvarili su nogometaši Hajduka koji su pogodak za nova tri boda na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca postigli tek u petoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički gol došao je uz zasluge igrača iz splitske obrane, asistenta Kristiana Dimitrova i strijelca Stefana Simića.

Splićani su s 13 bodova zadržali korak s vodećim Osijekom koji ima utakmicu manje. Hrvatski dragovoljac je ostao jedina momčad koja u ovoj sezoni još nije osvojila nijedan bod.

U subotu će utakmice 6. kola odigrati Gorica – Slaven Belupo (18.55 sati) i Dinamo – Lokomotiva (21.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.