Hajduk zahvaljujući autogolu i Sahitiju prošao u Kupu

Foto: fah

Nogometaši Hajduka plasirali su se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nakon što su u Pločama svladali domaći Jadran rezultatom 2:0. U četvrtfinale se plasirao i Rudeš koji je u susretu prvoligaša nadigrao Slaven Belupo s 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kasnijem terminu od 17.30 sati igraju Karlovac i Osijek.

U 23. minuti Hajduk je imao dvije fantastične prilike, no prvo je Oliver Kalac zaustavio udarac Livaje, pa zatim i odbijanac Trajkovskog.

Max Galić je pokušao iznenadili Lovru Kalinića u 28. minuti i pucao je sa centra, ali lopta je, uz pomoć vjetra, otišla preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaja se našao u sjajnoj prilici u 45. minuti, no ponovno ga je zaustavio raspoloženi Kalac.

Mihael Žaper bio je potpuno sam nakon ubačaja iz kornera u 49. minuti, no iz voleja je pucao preko gola. U 55. minuti ponovno je zaprijetio Livaja, no opet bez gola.

U 62. minuti zaprijetio je i Jadran preko Glavine, morao je reagirati Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rokas Pukštas, koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru, ubacio je u sredinu, a tamo je nesretni branič domaćih David Martić skrenuo loptu u vlastitu mrežu u 72. minuti. Sahiti je u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio konačnih 2:0, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.