Hajdukov junak nakon novog poraza: ‘Protiv Rijeke na pobjedu’

Split, 3. 04. 2024. Polufinale Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk - Dinamo. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Dinamo je na Poljudu u polufinalu Kupa svladao Hajduk 1:0 pogotkom Sandra Kulenovića. Apsolutno zaslužena pobjeda Modrih koja je mogla biti i uvjerljivija da nije bilo golmana Hajduka Ivana Lučića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Lučić je u 19. minuti zamijenio ozlijeđenog Lovru Kalinića. Zanimljivo i Lučić je bio ozlijeđen kad je ušao u igru, pa i dok je sjedio na klupi, što je posve neozbiljno od strane kluba kao Hajduk.

Da nije bilo Lučića Dinamo bi slavio pet razlike, već u prvom dijelu sve bi bilo riješeno. Kad izgubite, i kad vam je golman najbolji igrač, jasno kako ste igrali, kakvi ste bili na terenu.

”Nisam očekivao da ću braniti, jer imam nekih problema”, kazao je nakon još jednog poraza Hajduka Lučić te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Magnetska rezonanca je prošle srijede pokazala da imam puknuće meniskusa koljena. Zato nisam branio ni u subotu, ni sada nisam bio na golu od početka. No, nakon Lovrine ozljede ostao sam jedini vratar, tako da sam stao na gol, a to me čeka i u sljedećoj utakmici. Kad braniš za ovakav klub, onda je to tako.”

Nakon dva teška poraza u derbijima protiv Dinama na redu je novi derbi, onaj na Rujevici. Zahuktala Rijeka čeka teško ranjeni Hajduk.

”Najbolje što nam se sada može dogoditi je igrati protiv Rijeke, idemo na pobjedu i to je to”, zaključio je junak još jednog Hajdukovog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.