Hajrović oduševio izjavom: ‘Ne znam zašto bi netko išao u Europu sjediti na klupi…’

Foto: fah

Izet Hajrović opet trenira s momčadi nakon duge stanke. On će ostati zapamćen kao najbolji europski strijelac Dinama u njegovoj povijesnoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema sretnijeg nogometaša od onog koji se vrati na travnjak, kao što nema tužnije osobe od one koja gleda suigrače na utakmici, a ne može im pomoći. Mislim da sam time sve rekao”, kaže za Sportske novosti.

“Nevjerojatni su trenuci koje smo svi skupa proživjeli ove sezone. Od onih kvalifikacija i pet golova u Maksimiru pa da prolaska u Europsku ligu, proljeće koje smo izborili nakon pola stoljeća… Pa velike pobjede nad Fenerom, Plzenom, pa i Benficom u Maksimiru. Mislim da imamo dosta materijala da pričamo generacijama o trenucima koje smo kreirali ove sezone u dresu Dinama. O emocijama navijača koje su nas pratile, podršci javnosti… Ponosan sam što sam dio ove generacije koja je ušla u povijest”, ispričao je.

Progovorio je i odlasku igrača iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Teško mi je odgovoriti na taj način jer se za velike karijere treba poklopiti puno stvari. Samo neka se ti momci čuvaju ozljeda, onda će sve doći na svoje. Da nisu jaki i moćni ne bi bili u Dinamu. I Olmo, i Marin, Šunjić, Gojak, Majer… Teško mi je sve nabrajati jer ću sigurno nekoga zaboraviti ali svaki od njih ima priliku za jednu lijepu karijeru. Na njima je da to i naprave. Znam da je zov Europe velik, ali ona će doći. Ako si ti pravi, ne može ti pobjeći… Važno je ići korak po korak i ne preskakati stepenice. Ne znam zašto bi netko išao u Europu sjediti na klupi dok mu se ovdje otvara lijepa prilika skupljati iskustvo i rasti s klubom. Moja poruka mladim dečkima glasi ovako… Ostanite ovdje, izgradite ime i onda idite u inozemstvo kao zvijezde i pojačanja, a ne kao igrači koji se bore za minutažu”, zaključio je Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.