Halilović postao novi igrač Barce: Izuzetna je čast nositi njezin dres

Iz GNK Dinamo danas su potvrdili transfer Alena Halilovića u veliku Barcelonu, u koju odlazi po završetku aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Presretan sam zbog svega. Ne znam uopće što bih rekao. Veliko hvala Dinamu na svemu, uvijek će ostati moja prva ljubav i najdraži klub gdje sam ostvario svoje dječačke snove. Hvala svim trenerima koji su me trenirali te navijačima Modrih. Naravno, Barcelona je nešto posebno, klub koji volim otkada sam počeo trenirati nogomet i izuzetno sam počašćen i sretan što ću dobiti priliku nositi dres katalonskog diva. Ipak, prije toga želim osvojiti duplu krunu s Dinamom – rekao je presretni 17-godišnji Halilović čiji je transfer vrijedan 2,2 milijuna eura uz bonuse ovisno zaigra li za prvi sastav.

– Naravno da smo ponosni što smo napravili ovako veliki posao za naš klub, ali i hrvatski nogomet općenito. Barcelona je godinama pratila Alena i njegov razvoj, jedan su od najvećih klubova na svijetu i sretni smo što smo zaključili posao na zadovoljstvo svih strana. Isto tako je odlična vijest što Alen ostaje s nama do kraja sezone te sam siguran da će navijači u mjesecima pred nama uživati u njegovim predstavama – rekao je zadovoljni trener Dinama Zoran Mamić.

Za prvu momčad Dinama debitirao je u rujnu 2012. u derbiju protiv Hajduka, a postao je najmlađi strijelac HNL-a zabivši sa 16 godina i 122 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.