Halilović van terena najmanje dva i pol mjeseca: Sve sam probao, ali ne ide! Nažalost, moram na operaciju

Foto: fah

Alen Halilović ima problema s gležnjem zbog čega ga čeka duža pauza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost, moram ići na operaciju. U prvi mah su prognoze bile bolje, jer snimke nisu pokazale da je išta puklo u gležnju, ni u kostima donjeg dijela potkoljenice. No, unatoč terapijama, kada sam počinjao trenirati bolovi nisu prestajali. U dogovoru s liječnicima Las Palmasa otišao sam na nove preglede kod eminentnih ortopeda i stručnjaka čija su mišljenja bila podijeljena. Upravo zato smo opciju operacije prije nekoliko tjedana odgodili, nadajući se da problemi koji me muče u radu mogu biti riješeni konzervativnom terapijom. Na moju veliku žalost nije se dogodilo”, rekao je Halilović za Sportske novosti.

” Idućeg petka u Madridu zahvat će obaviti poznati nizozemski stručnjak profesor Cornelis van Dijk, koji je svojevremeno operirao Cristiana Ronalda, Van Nistelrooya, Van Persieja, Michaela Owena i druge. Njega struka drži za autoriteta za ove vrste ozljeda. I što je važno, zahvat će se obaviti artroskopijom, što je minimalno u odnosu na klasičnu operaciju. Zbog toga bi rehabilitacija trebala ići brže”, kaže on.

“Bude li sve u redu onda je to dva i pol mjeseca, više-manje. Duga je sezona, ne očajavam. Jest da mi je sve išlo kao po špagi ove sezone, jer sam sjajno radio cijelog ljeta za vrijeme odmora. Valjda je to dio procesa sazrijevanja i zato nema šanse da klonem. Jedva čekam da idućeg tjedna obavim zahvat i krenem u rehabilitaciju. Radit ću od jutra do navečer da se što brže i kvalitetnije vratim. Uz moje u Las Palmasu radujem se i mladoj reprezentaciji, koja je potvrdila svoju vrijednost u prošlim utakmicama. Žao mi je da nisam mogao igrati, ali bit će vremena. Samo da ozdravim”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.