Harry Kane nahvalio Mourinha: ‘Želio je da budemo muškarci, želio je vođe’

epa08755720 Tottenham's manager Jose Mourinho (R) and Harry Kane (L) react during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and West Ham United in London, Britain, 18 October 2020. EPA/Matt Dunham / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Sjajni napadač Tottenhama i engleske reprezentacije Harry Kane vrlo vjerojatno će ovog ljeta napustiti klub. Kane je, podsjetimo, član Tottenhama od 2004. godine te bi u predstojećem ljetnjem prijelaznom roku mogao biti jedan od najtraženijih engleskih igrača. Dakako, sve ovisi o Tottenhamu. Hoće li ga slavni engleski klub doista pustiti?  Želja Kanea za odlaskom je nedvojbena, što i sam potvrđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao sam do raskrižja u svojoj karijeri. U dobrim smo odnosima s predsjednikom Levyjem, u ovom sam klubu 16 godina, pa mislim da postoje razlozi za dobar razgovor i sagledavanje situacije. Ne želim završiti karijeru s toliko žaljenja”, naglasio je Kane te je dodao:

“Želim dati sve od sebe i nikada nisam rekao da ću u Tottenhamu ostati doživotno Imam još 7-8 godina karijere, ne želim nigdje žuriti, ali osjećam da još uvijek mogu puno toga učiniti”.

Kane je govorio o svom odnosu s donedavnim trenerom Tottenhama, Jose Mourinhom. Engleski napadač pun je hvale na račun portugalskog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pochettino i Mourinho imaju potpuno drugačiji stil rada, što se tiče igre, organizacije i treninga. S Mauriciom smo puno radili u teretani, dok je s Joseom bilo puno manje. Očekivao je da budemo muškarci i da se na terenu ponašamo kao muškarci. Želio je vođe. Da budem iskren, tu je vjerojatno nastao problem. U to vrijeme nismo imali baš potrebno vodstvo”, poručio je Kane, uz dodatak:

“Očito je klub bio u teškoj fazi, nakon što je Mauricio smijenjen, a novom menadžeru nije bilo lako. Imao sam izvrstan odnos s Joséom, našli smo se od prvog trenutka. Mislim da smo se razumjeli, imali smo sličan mentalitet i način na koji smo vidjeli stvari na terenu, van terena i mentalitet na treningu. Izgradili smo izvrstan odnos.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.