Hasan Salihamidžić pronašao za Bayern pojačanje u Realu?

epa08855357 Dentinho (R) of Shakhtar in action against Lucas Vazquez (L) of Real Madrid during the UEFA Champions League group B match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid in Kiev, Ukraine, 01 December 2020. EPA/Sergey Dolzhenko

Prema pisanju španjolskih medija iskusni 30-godišnji nogometaš Reala Lucas Vazquez na kraju sezone napustit će Kraljevski klub te bi karijeru mogao nastaviti u Bayernu. Inače, Lucas Vazquez je dobio ponudu Reala za potpisivanje novog ugovora, ali iskusni nogometaš još uvijek nije prihvatio ponuđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Vazquez nezadovoljan ponuđenim uvjetima za potpisivane ugovora, čelnici Reala, bez obzira na želju trenera Zinedine Zidanea da ga ima u svojoj momčadi i sljedeće sezone, nemaju namjeru ponudu dodatno pojačati tako da se rastanak čini kao najrealnija mogućnost.

Navodno je ovakvu situaciju najbolje iskoristio prvak Europe Bayern, sportski direktor spomenutog kluba Hasan Salihamidžić je započeo pregovore s Vazquezom te se oni, tvrde španjolski mediji, razvijaju u pravom smjeru. Očekuje se da će u sljedećim danima ti pregovori završiti na zadovoljstvo obje strane.

Vazquez je u ovoj sezoni u Primeri odigrao 22 utakmice te je zabio dva gola, osim za Real igrao je u karijeri i za B i C momčad Reala, kao i za Espanyol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.