Hasi: Nisam bio sretan kada smo izvukli Rijeku, ali oni još mogu napraviti iznenađenje u Europskoj ligi

Foto: Snimka zaslona

Besnik Hasi uveo je Olympiakos u Ligu prvaka, a Rijeka je tako otpala i ide u Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam bio sretan kada smo izvukli Rijeku. Gledao sam ih još protiv Salzburga, znao da nas očekuje vrlo kompaktan, organiziran i težak suparnik. Možda nisu najveće ime od klubova koje smo mogli dobiti u ždrijebu, ali su jako opasna momčad. Doma smo bili dosta bolji i imali puno prigoda, ali tu smo se mučili” rekao je poslije utakmice Besnik Hasi.

“Znali smo da neće biti lako u uzvratu, ali zabili smo u pravi trenutak. Htjeli smo i drugi gol, ali ga nismo uspjeli zabiti. Sretan sam zbog kluba, željeli smo u Ligu prvaka. Dobro smo odradili prijelazni rok, doveli dobre igrače i napravili posao. Čestitam Rijeci, ako zadrže ovu momčad na okupu, mogu napraviti iznenađenje u Europskoj ligi”, dodao je.

“Pod velikim smo bili pritiskom zadnja dva mjeseca. Olympiakos je prošle sezone izgubio Ligu prvaka, sada smo je morali vratiti. Ali, to je jako teško. Nikome, bez obzira na kvalitetu, nije lako proći kroz ove kvalifikacije. Težak je to put, a ja sam sada to drugi put uspješno prošao. Nadam se da mi je i zadnji, kvalifikacije su mentalno zahtjevne” završio je Hasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.