Heroj Domovinskog rata Jadranko Cumbaj dobio mural u Velikoj Gorici

Foto: VG Danas

Na zidnoj ogradi kod spajanja Sajmišne i Malogoričke ulice u Velikoj Gorici je osvanuo novi grafit i mural. Mural u izvedbi umjetnika K.L.E. posvećen je dragovoljcu Domovinskog rata, Velikogoričaninu Jadranku Cumbaju te Gradskoj četvrti “Stari grad”. Cumbaj je bio dio 2. gardijske brigade Gromovi čiji grb je također ponosno istaknut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginuo je kao časnik 4. kolovoza 1995. pri oslobođenju Petrinje. Pukovnik Jadranko Cumbaj bio je hrvatski dragovoljac i veoma sposoban “raketaš”, topnički časnik, tajnik Lovačkog društva Srna i strastven lovac, piše VGdanas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.