HKS predložio Giuseppea Gjergja za nagradu “Franjo Bučar” za životno djelo

Upravni odbor Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) na svojoj je sjednici održanoj u utorak donio odluku kako za dodjelu Državne nagrade za šport “Franjo Bučar” za životno djelo predlaže Giuseppea Pina Gjergju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Giuseppe Gjergja tijekom svoje igračke karijere osvojio je pet naslova prvaka Jugoslavije sa Zadrom (1965., 1967., 1968., 1974. i 1975.), a s reprezentacijom Jugoslavije osvojio je dvije srebrne medalje na svjetskim prvenstvima (1963. i 1967.), te broncu na EP (1965.).

Kao izbornik je s reprezentacijom Hrvatske osvojio brončano odličje na SP 1994., a te je godine dobio i nagradu za šport “Franjo Bučar”.

UO HKS-a je na svojoj sjednici u utorak još usvojio Propozicije natjecanja za sezonu 2014./15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.